23 de febrer del 2018

Contra el fred, teatre, música, esport i cultura

La setmana passada estrenàvem ja la programació d’activitats als parcs, l’altra el Carnaval, cosa que fa evident que comença a haver-hi molta activitat cívica i d’oci a la ciutat, a pesar del fred. Diumenge, serà el torn de la III Cursa de la Dona, una cita esportiva, però amb toc solidari, i que ve a ser l’avantsala de totes les activitats que es faran a la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper mes de març.
També, a l’últim diumenge de febrer li correspon una cita molt especial: el Día de Andalucía, que a Cornellà reuneix a moltes entitats, primer en l’ofrena floral institucional al bust de Blas Infante, i després amb les actuacions i el dinar a l’escola Sant Ildefons.
De totes maneres, no ens faltaran oportunitats culturals de sala; comença la programació Cornellà Escena, amb un concert dissabte, i una obra teatral diumenge, a la sala Ramon Romagosa. Per la seva part, l’Auditori de Cornellà proposa dins de la seva nova proposta familiar Berenem a l’Auditori, ‘Amour’, un espectacle guanyador del premi MAX 2017 al Millor Espectacle Infantil o Familiar.
A veure si totes aquestes activitats ens permeten deixar el fred enrere, com aviat deixarem el mes de febrer.