5 de juny del 2009

Festa de l'Esport

Avui divendres a Can Mercader gaudirem un any més de la Festa de l'Esport, una trobada tradicional de totes les persones que any darrera any practiquen diferents disciplines esportives, de diferents categories i edats; però que en conjunt compleixen un gran objectiu, fer ciutat.

Es faran lliuraments a persones individuals i a entitats per premiar els seus sacrificis, els seus esforços i les seves conquestes, però tant els guardonats en aquesta edició, com els anteriors i els que son partícips de l'activitat esportiva, són mereixedors del reconeixement de la ciutadania, perquè estimulen l'esforç, el sacrifici, la lluita... valors importantíssims per a la societat i més en moments en què cal posar-los en primer nivell.

Ha estat un any ple d'èxits esportius, com els aconseguits pel primer equip de bàsquet masculí del WTC Almeda Park Cornellà (campió de la LEB-Plata), el del bàsquet femení de la ciutat, o de la UE Cornellà, entre altres; però també ha estat un any important pel que fa referència a equipaments esportius, que podran utilitzar i gaudir les actuals generacions d'esportistes, així com les futures, com són el nou Pavelló Esportiu de Sant Ildefons (que serà la temporada vinent), la construcció del nou camp de futbol a la zona sud de la ciutat, que permetrà completar una façana que serà el gran aparador esportiu de la ciutat, inimaginable fa uns anys enrere; acompanyat per instal·lacions que ja són una realitat (el nou camp del RCE Espanyol, l'Estadi Municipal, el Parc Esportiu Llobregat, el Club Delfos...). Un nou camp que ha de fer millorar i créixer l'escola de futbol, sense cost per a les despeses municipals, i a més que facilitarà alliberar un sector cèntric de la ciutat per a nous usos d'interès col·lectiu, per a la ciutadania.

Apostem per l'esport en general perquè és un pilar per al nostre futur, i prova d'això és que a més dels equipaments esmentats, també es portarà a terme la remodelació de la piscina de Can Mercader perquè pugui ser utilitzada tot l'any, i s'assumirà la gestió del Parc Esportiu mitjançant l'empresa municipal PRECSA.

Decisions importants que han estat treballades i planificades en el temps. Amb voluntat i sacrifici es poden fer coses com aquestes. Endavant Cornellà, i felicitats pel treball amb què molts ciutadans i ciutadanes ho heu fet possible. Gràcies també a totes aquelles persones i Entitats que han confiat en nosaltres.