3 de juliol del 2009

Avancem en medi ambient i habitatge

Avui, Dia Català Sense Bosses de Plàstic, acollim una interessant iniciativa del Consorci de Comerç i l'entitat Cornellà Compra a Casa: regalar un carro de la compra a les persones que més hagin fet servir les bosses regalades pels mateixos comerciants aquest Nadal, i que tots hem vist pel carrer perquè han estat tot un èxit.

Una iniciativa recolzada des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, que també ha impulsat un acord important aquesta setmana, amb la Creu Roja de Cornellà, amb l'objectiu de recollir mòbils vells destinades a ser reciclades. Petits passos tots ells que ens fan avançar cap a una més gran conscienciació sobre la sostenibilitat i la defensa del medi ambient.

Entre els actes d'aquesta setmana, també vull mencionar que hem lliurat les claus de l'última promoció municipal de Destraleta, cita important perquè completem el desenvolupament públic d'un sector que juntament amb Fatjó i Can Suris han significat un pas endavant importantíssim en la transformació de la ciutat. Aquestes 42 vivendes també mostren el nostre compromís en seguir treballant per oferir habitatge públic a la ciutat.