8 de gener del 2010

Bona nit, majestats

Dimarts els Reis d'Orient van arribar a Cornellà, la ciutat els va acollir amb pluja, però acompanyada de calidesa i d'il·lusió, i a la Nit, com és tradició, van visitar cada casa per deixar els regals desitjats pels infants.
Per la meva part, vaig donar la benvinguda a ses Majestats desitjant-los que tinguessin una bona nit i demanant una cosa per a Cornellà: per poder fer front als reptes de les noves dificultats, volem una mica de saviesa, més il·lusió, mes esperança, però també més perseverança i esforç, volem civisme i respecte. I amb això estic convençut que Cornellà seguirà treballant pel seu futur...
L'inici d'any és sempre una oportunitat de reflexió. Hem passat més de dotze mesos recordant que hi ha crisi, ara hem de plantejar-nos que en sortirem. D'entrada la ciutat ha rebut una important inversió pública, línia en què continuarem aquest 2010. Hem posat les bases de projectes molt importants, de cara al nostre teixit econòmic i de cara al nostre futur. Però tot depèn en bona mesura de l'esforç col·lectiu i de la capacitat, de la voluntat de perseverar.

Benvinguda als Reis d'Orient


Per acabar, l'escriptor Gustavo Martín Garzo publicava diumenge passat a El País un article que destaca la capacitat que tots tenim per generar il·lusions i promeses, de saber explicar històries, al voltant de la màgia d'aquesta nit.