23 d’abril del 2010

Diada de Sant Jordi

Dia exultant de llibres i roses, un espectacle visual i una data simbòlica per a tots nosaltres. Els llibres més que mai cobren protagonisme i així és també a la nostra ciutat. En aquesta data amb major presència, encara que la lectura és un dels nostres projectes de ciutat, i avui més que mai és un dia reivindicatiu del plaer i la importància de llegir.
En el marc de la Diada de Sant Jordi, aquesta setmana la ciutat ha tingut i prepara encara moltes iniciatives. Dimarts es va presentar el llibre del 75 aniversari del Club de Rugbi de Cornellà i avui es presenta el llibre de l’Avenç sobre el centenari del Patronat, un repàs de dues trajectòries diferents, que són un retall de la nostra història com a ciutat. Contes per als més petits, parades de llibres i roses…

I tot al ritme d’uns “boleros” que ahir vam tenir l’oportunitat de sentir al Citilab de la mà del Conservatori del Liceu.

Dins ja del cap de setmana, la Jordiada encara ofereix diverses activitats culturals, com el 3Quem que no falta per descobrir nous racons de la ciutat el dissabte al matí, una Nit de Jazz a l’Orfeó o el concert especial de Marc Parrot dedicat a la ‘nova cançó’, diumenge a l’Auditori.


Que gaudiu de la Diada, d’un bon llibre i d’una rosa.