7 de juny del 2010

L'esport, una passió a Cornellà

Divendres Can Mercader acollirà la Festa de l'Esport d'aquest any. Aquesta festa és un mirall de l’esport cornellanenc, de les persones que hi ha tant a la pista com darrere. Per això els clubs fan majoritàriament un reconeixement personal, perquè en molts casos, els èxits i els esforços esportius s’han d’acompanyar de la reflexió, l’exemple, la manera de treballar de moltes altres persones. L’esportista per la seva ètica de treball, els directius per la dedicació a l’entitat, els entrenadors per la seva voluntat d’educar i transmetre.
I, sobretot, cal destacar la passió que hi ha per l’esport en totes aquestes entitats, en totes les que teniu ganes de fer coses noves, obrir camins nous, una feina que requereix sacrifici i molta col•laboració per part de tothom. Des de l’Ajuntament tenim la voluntat de recolzar totes aquelles inicatives que facin desenvolupar el teixit esportiu de la ciutat.
Vull agrair personalment l’esforç i el suport de totes les persones presents en aquesta Festa de l’Esport, perquè teniu un compromís amb la ciutat i amb la ciutadania.