6 de setembre del 2010

Nou curs, més recursos

Comencem un nou curs escolar. Podríem pensar que és un curs més, però el cert és que la ciutat fa un salt endavant, un salt important. Principalment perquè tindrem dos nous edificis per a dues escoles: un per a l’Alexandre Galí i altre per al Martinet; a més de la posada en marxa durant el curs d’una nova escola bressol al barri de Sant Ildefons.
Tot això és possible gràcies a l’impuls donat per la Generalitat a la nostra ciutat, amb més recursos i nous projectes plasmats en el “ Pacte per l’Educació” que van signar fa un any i mig, i que recull aquests i d’altres compromisos per millorar l’educació a Cornellà.
En paral•lel, nosaltres apostem fermament per oferir eines que millorin els recursos de l’alumnat. Estem impulsant projectes per l’ensenyament secundari, com ara els cursos d’anglès on-line o de reforç lector, i molt aviat tindrem una nova Escola d’Idiomes. Tot això a més amplificat amb l’oferta formativa per a totes les edats com l’escola d’adults, l’escola de música o la Universitat de la gent gran.
Amb tots aquests recursos i l’estreta col•laboració amb la comunitat educativa estem configurant un escenari positiu que està començant a donar fruits i resultats.
Necessitem persones formades, responsables i amb valors i per a això és fonamental l'educació, amb majúscules, i a tots els nivells.