10 de gener del 2011

Calen més recursos per a les beques-menjador

Aquest divendres he enviat una carta a la nova consellera d'Ensenyament, instant-la a què acabi amb el debat sobre la Setmana Blanca, perquè considero que la conselleria ha de dedicar els seus esforços i els seus recursos econòmics, per exemple, a afrontar el dèficit de les beques-menjador a les escoles i instituts, que sí és un tema prioritari i urgent.
Arran de la crisi les sol·licituds han augmentat moltíssim, i els ajuntaments i el Consell Comarcal estem fent front a unes despeses molt importants. Les partides previstes per la Generalitat són insuficients, i com en altres ocasions caldria generar aportacions extraordinàries.
Hores d'ara és molt més important solucionar que cada nen o nena tinguin un dinar digne i ajornar altres mesures o iniciatives. Encara més quan la Setmana Blanca és una mesura que ha aparegut en un moment inadequat, sense consens, amb la que no estic conforme, i així ja li vaig dir el mes de setembre al conseller Maragall. En tot cas, la consellera ha de ser clara i contundent respecte de la Setmana Blanca, en el sentit que sigui, i prestar més atenció a qüestions que considero més prioritàries.

Nota de premsa.
Notícia apareguda a El Periódico (8/1/2011).