3 de gener del 2011

Màgica Nit de Reis

Bon any a tots i a totes. Estem a la recta final del Nadal i el Campament Oriental ens ha obert les portes a la imaginació, a la solidaritat i a la màgia. Des d’allà, el Mag Maginet rep als més petits i petites per recollir les seves cartes i també per explicar com i de quina forma arribaran aquest any els Mags d’Orient. És una bonica tradició i signe d’identitat de la nostra ciutat.
I el dimecres, dia 5: la Nit de Reis. És una sensació molt maca compartir i veure a tots els nens i nenes amb l’element màgic a les mans cridant als Reis entusiasmats.
Aquest any l’espai on arriben és el Parc de la Infanta, a partir de les 18h, i com sempre, ens sorprendran en la manera que triïn per arribar fins a Cornellà.
També la Cavalcada, ja des de l’any passat, és una mica més curta i més racional, sobretot per als nens i nenes que acompanyen els Reis a les carrosses pels carrers de la ciutat, bàsicament pel fred i, també, perquè la ciutat ha de recuperar l’ordre i deixar més temps als Reis perquè reparteixin els regals… El que compta és que tots i totes podrem veure als Reis des d’una banda o altra de la ciutat.

Que els Mags d’Orient siguin generosos amb tots vosaltres. Us espero a tots i a totes a la màgica Nit de Reis!