4 de juny del 2012

Aprofitem el moment: ens mereixem passar una bona festa major

Després de les primeres activitats de l'últim cap de setmana, ara sí que ja en trobem de ple en la setmana de festa major, el Corpus 2012. A la web municipal podeu consultar tota la programació, i també en una aplicació per a mòbils que ha presentat el Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç.

És una programació en què seguim dedicant molt espai a l’oci familiar, amb música a les places, amb animació, amb gimcanes, amb jocs... Cada any hem volgut fer més evident que els més joves tenen moltes opcions per compartir la festa amb nosaltres, i les podreu reconèixer amb un logotip especial dins de la programació “Corpus en família”.
Aquest any l’escenari del Parc Esportiu acull dues noves propostes, el Pop Corn Festival i la Nit Sounday, buscant com sempre fer el màxim de diverses les opcions de concert de nit; afegides als concerts de plaça Catalunya, als balls a les places, i a l’activitat de les entitats, que mai defalleix. I recordar-vos també que totes les activitats són gratuïtes.
Crec que és un programa plural, només falta la vostra participació per seguir fent del Corpus de Cornellà una gran festa. Una festa possible gràcies, també, a l’esforç que hi posem de les institucions, que hem procurat sempre fer-la sostenible i raonable, tant com adequada a les demandes de la ciutadania. Manté l’encant de reunir activitats tradicionals, les que mai falten, amb novetats i artistes que descobrim per primera vegada. I, sobretot, el fet de retrobar-nos en aquest moment de l’any per adonar-nos que la ciutat segueix tenint el pols ferm, que estem treballant tots junts per tirar endavant, i que posant per davant el valor de la convivència, compartint esforços, podem mirar el futur amb optimisme.

Fem nostra la frase clàssica: aprofitem el moment, Cornellà i tots nosaltres ens mereixem passar una bona festa major.