5 de novembre del 2012

Temps per la creativitat

Al llarg d’aquesta setmana engeguem la Mostra del Còmic de Cornellà, i divendres a la tarda, donarem la benvinguda i felicitarem als guanyadors del Concurs de Còmics de l’edició d’enguany. Totes les tires presentades ens parlen d’històries que transmeten, des de la seva senzillesa, la complexitat en la qual vivim; històries pensades, dissenyades i plasmades sobre el paper pels mags del dibuix. Trossos d'art que trobarem a la Mostra del Còmic de Cornellà.
Aquest any m'agradaria destacar no només la qualitat de les obres, que podreu comprovar-la vosaltres mateixos a l'exposició, sinó també la participació d'artistes locals, així com d'altres països, les diferents edats dels concursants i una presència femenina que cada vegada és més gran. Fins i tot, aquest any són dues noies les que han obtingut els primers premis, tant a la categoria junior com sènior, com l’autora local.
A tots i totes els que han participat els felicito per fer possible que cada any la imaginació torni a Cornellà en forma de vinyeta. Us convido a gaudir de les diferents exposicions que podreu trobar per diferents espais de la ciutat i a la que tindrem al Castell amb els guanyadors d’aquest any del Concurs de Còmics.