10 de desembre del 2012

Iniciatives ciutadanes

El Castell de Cornellà és un dels nostres referents culturals i un dels espais fixes on de forma periòdica es programen diferents exposicions. Una d’elles és la que des de fa alguns anys ens ofereix el Grup de Pintors de Cornellà coincidint amb les dates nadalenques i que demà s’inaugura.
Es tracta d’un col•lectiu que es consolida a la ciutat mica en mica, gràcies a la perseverança i il•lusió dels seus integrants units per l’amor a l’art, concretament a la pintura, com a forma d’expressió i comunicació. Tenim l’oportunitat, un cop més, de contemplar diferents estils i propostes que tenen el denominador comú de transmetre’ns emocions i sensacions de tota mena a través de diferents estils i tècniques, amb una gran riquesa pictòrica.
I també aquest col•lectiu ens vol convidar a una altra activitat: la Fira de Santa Llúcia, una iniciativa nova que tindrà lloc el proper diumenge a la plaça de l’Església amb parades d’artesania, productes nadalencs i tallers.
Cornellà és una ciutat viva i activa i ho demostren, dia a dia, totes les persones que com aquest Grup de Pintors té la voluntat de crear, de fer aportacions a la cultura i de tenir capacitat d’expressar-se. No hem de perdre aquest esperit perquè la vitalitat, el compromís i la creativitat són fonamentals per progressar com a persones i com a ciutat.