22 de juliol del 2013

La Botiga Solidària obrirà el mes d'agost

La solidaritat no pot descansar ni fer vacances. Us he parlat ja en diverses ocasions de la Botiga Solidària, que es va posar en marxa l’any passat. En altres èpoques de l’any és més fàcil o més habitual fer crides ciutadanes, fer mobilitzacions, és lògic, però les famílies que actualment en depenen no tenen la possibilitat de fer un parèntesi en la seva situació. Gràcies a la implicació dels voluntaris que hi ha al darrere, als quals vull felicitar especialment, la Botiga continuarà oberta durant el mes d’agost, aportant aquest gra de sorra que ciutadania, entitats i institucions posen per fer front als cops més durs de la crisi.
De la mateixa manera, hem fet un esforç per aconseguir vehicular que durant aquestes vacances des de la Botiga s’entreguin 1000 àpats infantils, que vinguin a suplir allò que durant el curs escolar faciliten els menjadors escolars i les beques que s’atorguen a les famílies amb pocs recursos econòmics. Un cop més, és important respondre quan detectem una situació preocupant, especialment en la població més vulnerable.
Hem de ser sensibles, fins i tot a l’hora de les vacances, perquè com us he dit, moltes persones no poden fer cap parèntesi. No podem baixar la guàrdia, mentre busquem opcions de millora econòmica i social a més llarg termini, per aconseguir que en el dia a dia, treballem conjuntament en benefici de la comunitat. Recordeu que també es poden fer aportacions a la Botiga Solidària, en aliments, en diners, o també col•laborant com a voluntaris, posant-vos en contacte amb l’entitat o amb les associacions de veïns.