15 de novembre del 2013

Ser solidaris, amb la ciutat i amb els infants

El Cor Jove Zetzània ofereix aquest dissabte al Patronat (18.30 hores) un concert a benefici de la Botiga Solidària, en concret l’import de les entrades es destinarà a aliments i productes bàsics de cura infantil que des de la Botiga també es distribueixen a famílies en situació de risc. O sigui que tenim l’oportunitat de ser solidaris uns dies abans del Dia Internacional de la Infància.
No hem d’oblidar en cap moment l’esforç que s’està fent, en gran part gràcies al voluntariat i diferents entitats de la ciutat, per donar suport a aquestes famílies de la nostre municipi. L’activitat de la Botiga Solidària també surt reflectida en aquest vídeo sobre evitar el malbaratament alimentari i la redistribució d’aliments que realitzen al Mercat Centre de Cornellà.


El cap de setmana ens porta altres propostes, com el mercat d’intercanvi, vinculat a la setmana de prevenció de residus, que hi haurà a la plaça de Catalunya dissabte al matí, i on també es recolliran aliments per a la Botiga Solidària, així com l’inici d’un seguit d’activitats a les biblioteques commemorant diferents aniversaris vinculats a Salvador Espriu, Carmen Amaya i Maria-Mercè Marçal, i diverses exposicions a tota la ciutat de la Mostra del Còmic, que va començar la setmana passada.