27 de juliol del 2015

Que passeu un bon estiu

Som a les portes del mes d’agost, alguns potser ja esteu de vacances aquesta setmana. És un descans merescut que, especialment amb la calor d’aquest últim mes, sembla més necessari que mai.

Les programacions culturals i esportives també fan un parèntesi, però qui es quedi a la ciutat continua tenint moltes opcions per sortir: quan la calor no aconselli el contrari, els espais naturals del riu Llobregat, o els parcs de Can Mercader, o la Infanta són una opció per passejar, practicar esport i gaudir de l’aire lliure. O si no, les biblioteques, que continuen obertes cada tarda de dilluns a divendres, o les piscines d’estiu, obertes cada dia, que han gaudit de molt bona assistència fins ara, i a més ofereixen una econòmica entrada de tarda.

També us recomano, com sempre, llegir, endinsar-nos en la lectura activa per mantenir desperta la nostra ment, a més de ser una bona alternativa per relaxar-nos en el temps lliure. Saber exercitar la imaginació també ens permetrà encarar el nou curs amb noves idees per posar-nos a treballar.

I serà un curs en què no perdrem de vista els temes importants que ens han vingut preocupant, sumar complicitats per aprofundir en accions socials d’ajuda a les famílies més vulnerables, afegir esforços en matèria de formació i de facilitar la creació de llocs de treball, consolidar equipaments i transformar l’espai públic per fer-lo més verd, amable i adequat al que requereix la nostra ciutat, lluitar contra les injustícies. Temes prioritaris per a Cornellà i compromisos per part meva.

En definitiva, bon estiu a totes i a tots, tant els que es quedin per gaudir de la ciutat com aquells que passin uns dies fora. Sigueu prudents, descanseu i fins al setembre.