18 de desembre del 2015

IV Nit de Compres a Cornellà

Iniciatives com la Nit de Compres, avui divendres a les 20h, mostren que qualsevol idea es pot tirar endavant si compta amb la suficient participació i implicació. Ja no diem que és una iniciativa innovadora, perquè ja és la quarta edició, però ara aquest tipus de promocions s’ha extès a molts altres llocs, barris i ciutats. I en ella domina la il•lusió, no em refereixo a la il•lusió del Nadal que s’acosta, sinó a què l’esforç d’obrir una botiga, una parada del mercat, dia rere dia, oferint-nos confiança, qualitat i proximitat, val la pena.
Són els nostres comerciants, els que s’agrupen a Cornellà Compra a Casa i que segueixen implicant-se en aquesta proposta, que es fa al carrer, que dóna al barri Centre una nit plena d'animació, que dinamitza el sector i ens recorda com d’important són en el dia a dia de la ciutat.

Tot això serà per començar un cap de setmana més que ens acosta al Nadal, en què comença la Fira Infantil i en què continuen havent-hi moltes altres activitats i espectacles de les entitats que també donen la benvinguda a aquestes festes.