23 de maig del 2016

Arriba la nostra Festa Major: El Corpus

Diversió, intensitat, alegria, tradicions, identitat, amistat, convivència, felicitat, complicitat... Són algunes de les paraules que acompanyen la nostra festa gran, la Festa del Corpus. Una festa arrelada, que ens omple de joia i que creix cada any en activitats i en participació, gràcies a la vitalitat i el compromís de les entitats i col•lectius de la ciutat, i a la voluntat municipal de dissenyar un programa divers, plural i variat on tothom s’hi senti representat i del qual tothom en pugui gaudir.
La ciutat començarà la festa dijous vibrant al ritme dels dimonis i la festa del foc, i a partir d'aquí, tres dies intensos en els quals podrem trobar-nos, a qualsevol racó, un escenari amb espectacles infantils, concerts de música, activitats familiars, balls, mostres de cultura popular...
Arriba la nostra festa, que ens permet construir espais d’igualtat i respecte, amb generacions que interactuen, amb homes i dones que conviuen en llibertat i comparteixen amb civisme, tolerància i harmonia el temps de lleure i que aposten per una societat plural i equitativa.

Aprofitem aquests dies fora dels horaris i de les rutines per assaborir els bons moments i crear allò que sempre serà nostre: els records. És moment de gaudir d'aquests instants màgics, per atrapar el temps i compartir des del respecte els nostres valors com a ciutat oberta, plural i plena d'inquietuds.
Us animo a tots i a totes a sortir al carrer aquests dies i aquestes nits per viure'ls amb més il•lusió i entusiasme que mai. Bona festa a tothom!

Podeu consultar en aquest enllaç tota la programació del Corpus 2016