16 de desembre del 2016

Moltes novetats a la 5a Fira de Santa Llúcia

A una sola setmana de Nadal, la veritat és que aquests dies es concentren un gran nombre d’activitats tradicionals, concerts, pessebres, pastorets, contes, un taller d’escacs, o fins i tot estels de Nadal en 3D al MMACA, aquest diumenge. Entre totes, destacar que la Fira de Santa Llúcia s’amplia a dos dies, començarà demà dissabte a la tarda i s’estendrà a tot diumenge. a l’entorn de la plaça de l’Església, amb tot el que ja hi havia, els productes nadalencs, l’artesania, i més espai per a restauració, moltes activitats lúdiques i fins i tot una pista de gel per a infants.
Es tracta ja de la cinquena edició d’aquesta Fira, és ben bé una nova tradició de la ciutat. I és més, com sempre va acompanyada de motius solidaris, com la ballada de sardanes de la marató, la recollida de joguines que es fa en col·laboració amb Creu Roja, etc. El Nadal ens fa pensar en positiu; i això és important, però de la mateixa manera que compartim les bones sensacions, ser solidaris ens ha de fer seguir connectats a la realitat de moltes persones que potser tenen menys oportunitats que nosaltres de gaudir del Nadal tal i com voldrien.
Siguem conscients, sempre, que formem part d’una comunitat, i almenys en una part, és bo preocupar-se d’aquells que tenim al nostre voltant. De moment, és hora de gaudir d’aquesta Fira de Santa Llúcia (que s’inaugura demà a les 17.30 hores), de tot el que ens aporta i de qualsevol altra activitat de ciutat que sigui del nostre gust.

Podeu descarregar-vos AQUÍ tota l’agenda de Nadal