14 de juliol del 2017

Nits de cultura i música que s'enriqueixen amb la implicació ciutadana

En la programació d’aquest any de les Nits d’Estiu, s’ha volgut ampliar l’abast, la temàtica, els espais i les complicitats. Per un cantó, amb l’aportació d’entitats de la ciutat, com és el cas, aquest dissabte a la nit, d’una de les actuacions que l’Agrupació Sardanista de Cornellà proposa al Castell de Cornellà. I també hi ha aportacions més noves, com la festa, amb música i activitats familiars, a benefici dels primats acollits a la Fundació Mona, que tindrà lloc demà a la tarda al parc de la Ribera. A més, avui hi ha una cita intimista amb el blues a l’Orfeó, mentre que el parc de Can Mercader es bolcarà en el rock del grup de Manel Fuentes i el seu tribut a Bruce Springsteen, també divendres a la nit.
I no us oblideu de les activitats familiars, no tant nocturnes potser, com el planetari del Museu Palau Mercader, diumenge, vinculada a l'exposició sobre dones astrònomes, l'Escape Room que organitza el Museu Agbar, o animació infantil a la plaça Pallars.
Tant unes com altres activitats formen vessants complementaris, són maneres d’enllaçar les diferents propostes ciutadanes amb la programació que impulsem des de l’Ajuntament per enriquir encara més l’oferta que tenim de música, de cultura i d’activitats, arribant al màxim d’espais i de públics. Tot conflueix per fer unes Nits d’Estiu riques i plurals, i per gaudir de la nostra ciutat de la millor manera.