27 d’octubre del 2017

Aprofitem el cap de setmana

El cap de setmana ve amb dues propostes solidàries: una, la desfilada que organitza l’Associació de Familiars d’Alzheimer, a l’Auditori de Cornellà, aquest diumenge a les 18.00 hores. Una iniciativa, “La memòria està de moda”, que cada any es fa realitat gràcies a la col·laboració entre entitats, comerciants i voluntaris, per aportar fons per al Centre Alois.
I també, avui divendres, hi ha un espectacle de màgia a l’Auditori de Sant Ildefons, a càrrec de Daniel Collado, destinades a col•laborar amb el projecte de l’entitat Kawral Sukabe al Senegal, en el marc del cicle que organitza el Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà.
Així que podem aprofitar doblement aquest cap de setmana amb cites solidàries, encara que les opcions de lleure són encara moltes més, i n’hi per a totes les edats: actuacions de Teatre Familiar, la celebració del Dia de Martin Gardner que organitza el Museu de les Matemàtiques (MMACA), l’inici de les Nits Insòmnia de tardor, o la cinquena edició del Quinto Tapa a bars i restaurants de la nostra ciutat, que subratlla especialment l’ús de productes km 0 i la participació a través de xarxes socials, entre d’altres.