30 de juliol de 2018

Bon estiu

Acaba el mes de juliol i comença per a molts el període de vacances. Són dies per desconnectar de la rutina diària, per dedicar a la família, per compartir espais d’oci i lleure, per viatjar, per descansar, per gaudir dels hobbies, i també, com no, per llegir amb temps, sense tenir que mirar el rellotge i captant moments i escenes que ens acompanyaran tot l’any.
Desitjo que gaudiu plenament i que sigueu prudents a la carretera i als vostres llocs de vacances i els que us quedeu a la ciutat teniu també opcions de lleure als parcs, a la llera del riu, a les piscines i també a les biblioteques.
Com molts de vosaltres, aprofitaré per descansar, per gaudir de la meva família i fer del temps un aliat. També trobaré instants per repensar i analitzar de manera assossegada molts temes que tenim en marxa a la ciutat o d’altres que volem enllestir a la tornada. I com sempre, us recomano portar-vos a la maleta un parell de llibres, sempre són bons companys de viatge. Ens veiem a la tornada.Bon estiu i bona lectura!

Us deixo també la ressenya que sortia dijous a La Vanguardia sobre la novel•la publicada per Toni Hill ambientada en el barri Sant Ildefons que porta per títol “Tigres de Vidre”.