6 de juliol del 2018

Reinventant les Nits d’Estiu

Teatre, música, cinema, festivals, dansa, DJ’s... són algunes de les propostes culturals que tindran espai a la ciutat durant el mes de juliol, en una nova edició de les Nits d’Estiu. Des de fa 21 anys, les nits de juliol són un referent cultural a la ciutat i a la comarca amb aquesta programació. És una proposta per aprofitar el bon temps als nostres espais públics i per ampliar les opcions lúdiques i culturals amb una programació de múltiples registres que suma més d’una trentena de propostes musicals i activitats gratuïtes a l’aire lliure.
Aquest any l’oferta s’amplia amb diversos festivals i més espectacles familiars. Les places de Lluís Company i del Pilar, el carrer d’Avellaner o el viaducte de la Renfe són nous escenaris que s’afegeixen als ja tradicionals del Castell, Can Mercader, l’Orfeó Catalònia i la plaça de Catalunya amb l’objectiu de fer arribar la programació d’estiu a un públic més ampli i heterogeni.
El parc de Can Mercader, escenari estrella dels concerts musicals, arrenca aquest divendres. Una de les apostes de les Nits d’enguany són els Festivals de gran format i caire festiu, com és el cas del nou St. Ildephon’s Festival al carrer Avellaner, el Can Mercader Festival o un altra proposta nova com el ARTeNOU. Destaquen també la Festa Jove de les Nits, dissabte 7 de juliol, així com les propostes clàssiques com el cinema a la Fresca.
Es tracta en definitiva d’aprofitar els espais públics i escènics i gaudir al màxim de la cultura.