19 d’octubre del 2018

Cap de setmana de Pallassos

El nostre Festival Internacional de Pallassos conclou aquest cap de setmana amb una atapeïda agenda a molts espais públics de la ciutat. Durant tota la setmana els nens i nenes de la ciutat han desfilat amb les seves escoles per la Carpa de la plaça Catalunya i han gaudit d’espectacles únics. Però també els pallassos han passejat el seu humor especial per les biblioteques, carrers, sales, escoles bressol i residències de gent gran.
Avui el cercavila clownic donarà el tret de sortida a un cap de setmana amb prop d’una vintena d’espectacles a les places de l’Ajuntament, la de Sant Ildefons, la del Pallars o la dels Enamorats amb una marató d’espectacles que traurà el millor dels nostres somriures. I per acabar amb energia positiva, la gran festa de cloenda, diumenge a partir de les 19 hores a la plaça Catalunya. Els pallassos tornen a inundar la ciutat per capgirar-ho tot.

I dintre d’aquesta atapeïda agenda, diumenge, durant tot el dia, la Festa del Trenet celebra una nova edició al parc de Can Mercader.