24 d’abril del 2009

Música i un passeig per la ciutat per tancar la Jordiada

Ha passat Sant Jordi, amb llibres i roses, durant tot el dia d'ahir, i tot un mes dedicat per la ciutat a la lectura que va arribant al seu final. També és el cas dels actes de la Jordiada, que diumenge passat van tenir el seu punt culminant amb una multitudinària festa a Can Mercader, però que segueix fins el dia 26. Sobretot amb música: aquesta nit, amb jazz a l'Orfeó; i el diumenge, amb un concert de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat a l'Auditori. Així mateix, el diumenge podrem descobrir nous racons de la ciutat a la vuitena edició de la caminada "Tresquem per Cornellà".
Per una altra banda, aquest dissabte també tenim una cita lúdica i esportiva amb el 2n Raid Familiar que se celebra al CEIP L'Areny, fa un mes es va haver de suspendre per la pluja. És una experiència divertida, una gimcana que requereix la participació en equip de grans i petits, per famílies, amb l'objectiu de passar una bona estona.

I amb respecte a la reflexió de dilluns passat del nou ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, suggereixo també que llegiu aquest article de Juan Cruz a El País que comenta de manera divertida la complicitat entre filòsofs i polítics.