30 de novembre del 2009

Comerç de casa, comerç de confiança

Demà els comerciants de la ciutat celebren la Festa del Comerç, i donen també sortida a la campanya de Nadal, un moment de màxima activitat per a la majoria de sectors i activitats: la il·luminació nadalenca començarà a ser present als carrers, distribuiran regals i promocions vinculades a les compres, i es faran diverses activitats per donar més color i calidesa a les festes, a través de la col·laboració de l'entitat Cornellà Compra a Casa i del Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.
Tenim a Cornellà un comerç molt actiu, competitiu i modern que s’esforça cada dia per oferir als seus consumidors allò que demanen. Ningú no es pot imaginar una ciutat sense comerç i el nostre presenta una varietat i qualitat per la que tots hem d’apostar.
Són més de 1.300 establiments, més de 1.300 projectes empresarials que formen part de la nostra economia, i això significa també milers de llocs de treball.
El comerç a la trama urbana dóna vida i defensar el comerç de proximitat vol dir defensar el nostre model de ciutat i contribuir al creixement econòmic. Per això, entre tots hem de continuar recolzant-lo, des de l’administració amb el suport i la millora dels eixos i carrers més comercials, amb el suport a les iniciatives empresarials i amb les inversions en els mercats municipals, entre d’altres. I com a consumidors dipositant-hi la nostra confiança.
Fer una compra conscient i a prop de casa és la millor aportació amb què podem contribuir, a Cornellà, a la salut d'aquest sector essencial del nostre paisatge de ciutat.