18 de juny del 2010

Innovadors a la cuina, hereus d'una tradició

Avui dia, voler anar a un restaurant de Cornellà implica una decisió complicada: en tenim molts i això està molt bé. En aquesta guia (tot just acabada d'editar) hi teniu la prova, moltes ofertes, de caire divers, per a tota mena de gustos. Aquesta és la realitat, des de fa només uns anys que l’oferta gastronòmica s’ha anat enriquint amb noves propostes, però sense perdre de vista el nostre recorregut, hem estat i seguim sent una ciutat de ‘tapes’.
És una tradició, per tant, que cal tenir present, perquè ens permet valorar en justa mesura aquesta gran evolució. Ha calgut l’esforç i la il•lusió de molts emprenedors, compromesos en portar a Cornellà el que s’estava començant a dibuixar també a altres ciutats, o en altres, fins i tot com a hereus i reinterpretant aquesta tradició per descobrir noves varietats.
És un esforç d’aprenentatge, per aportar coses noves i per transformar el que teníem per pujar el llistó d’exigència. Tenim avui una oferta variada, a més s’hi han incorporat noves realitats i una guia com aquesta s’ha fet necessària: un aparador de la cuina i la gastronomia que podem trobar a Cornellà. Bon profit.