11 de febrer del 2011

Viure de cara al riu

Tota la zona de la llera del Llobregat al seu pas per Cornellà s’ha convertit en un espai d’oci i lleure per a moltes famílies de la ciutat i pels amants de la natura. En els darrers anys s’estan recuperant camins i espais, s’ha plantat d’arbrat , s’ha millorat l’àmbit fluvial i, la cura global de tot l’entorn, ens han permès redescobrir aquest espai natural que durant molts anys havíem perdut. És un projecte important impulsant des de la Mancomunitat de Municipis i que ara comencem a gaudir a tota la comarca, en una extensió que afecta 30 km de llera, des d’Olesa de Montserrat fins al mar.
A Cornellà, a més de passejar, anar en bicicleta o practicar esport també un dissabte al mes hi ha la possibilitat de fer una visita guiada per conèixer la biodiversitat d’aquest espai natural, i fomentar el respecte a la natura, aquest dissabte és fa una d’elles.
I també l’agenda cultural del cap de setmana ens porta un cop més a gaudir del teatre. Per als més petits, a l’Orfeó Catalònia es pot veure una nova proposta el diumenge al matí. I a la tarda comença una nova edició del Concurs de Teatre Amateur, un esdeveniment que durant vàries setmanes ens permetrà veure les propostes de companyies amb actors aficionats.