29 d’abril del 2011

Tots a Can Mercader

Diumenge, la festa gran de la Jordiada ens torna a convocar a Can Mercader, després de més d’una de setmana d’activitats programades a la ciutat vinculades a la cultura i les tradicions catalanes, de la mà de prop d’una trentena d’entitats. És una festa oberta, plural i distesa; per compartir, per gaudir i per ‘respirar’, un cop més, la identitat de la nostra ciutat i la pluralitat i la riquesa del nostre patrimoni. Tots hi estem convocats per passar una bona estona i participar en un grapat d’activitats de tota mena.
Una altra entitat que promou la cultura catalana és la Coral Nova. Està de celebració, fan 25 anys, i el dissabte ens conviden a un concert de gala commemoratiu al Patronat.
Quiero también, desde este rincón, mostrar un afectuoso recuerdo para el escritor y poeta chileno, Gonzalo Rojas, desaparecido el lunes de esta semana y que tuvimos el honor de conocer en la ciudad con motivo de la presentación de un premio dirigido a poetas iberoamericanos noveles, promovido por el Ayuntamiento la Fundación Agbar y la Fundación que lleva su nombre.