30 de juliol del 2012

Bon estiu

Després de mesos durs, de tenir una sensació de desassossec per les circumstàncies econòmiques que ens envolten, tenim l'oportunitat de fer un recés, de posar un punt i apart en les nostres obligacions quotidianes i concentrar-nos en el temps d'oci, de gaudir dels nostres essers estimats i els amics i de moments d’ intimitat i tranquil•litat. Evidentment, sense perdre les perspectiva de la realitat que ens envolta, amb moltes famílies afectades per la crisi, per l'atur, per la reducció dels seus ingressos i per una situació d'incertesa.
Segurament, algunes d'aquestes famílies aquest any es quedaran a la ciutat i per a elles hi ha opcions de modificar les rutines diàries: els passejos al capvespre als parcs, la piscina del Parc Esportiu, practicar esport per la ribera del riu, jugar en les pistes esportives o als parcs…
A més,com sabeu, sempre recomano llegir. La lectura afavoreix la concentració i l'empatia, alimenta la imaginació, activa el cervell i ens permet endinsar-nos en històries de tot tipus per deixar volar la nostra ment.
Ara toca recuperar forces, esperança i reflexionar amb tranquil•litat, gaudir i tornar amb energies renovades, per seguir lluitant i treballant, com ho hem fet fins ara i com ho seguirem fent a la tornada. Que passeu un bon estiu!