10 de setembre del 2012

11 de setembre

Demà a Cornellà tornarem a commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Tornarem a reunir-nos: ciutadans, entitats i grups polítics municipals per rememorar i posar de manifest el que aquesta data simbolitza en la lluita per les llibertats, els drets i deures dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. És una data de reivindicació i no de confrontació, no hem de perdre de vista la convivència, el diàleg i el respecte des d’una perspectiva àmplia. El respecte a la llibertat d’expressió i a les diferents sensibilitats d’un poble, Catalunya, que s’ha mostrat sempre unit en la defensa d’aquestes llibertats i en la voluntat de progrés de tots els seus ciutadans i ciutadanes.
Catalunya necessita, ara més que mai, el treball comú de tots i totes, per construir, per progressar, per generar riquesa i per mantenir el que hem aconseguit amb tant d’ esforç. No hi ha un sol camí, però sí un sol objectiu: el benestar de tots els catalans i catalanes.
En aquesta línia recomano l’article a “El Periódico”, de l’alcalde de Sabadell i president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos.