5 d’octubre del 2012

Teatre i somriures

A Cornellà creiem que la cultura és un important element de cohesió i desenvolupament social. Per això, tot i que treballem des de l’optimització i rendibilització dels recursos que tenim, seguim apostant per apropar a tota la ciutadania una àmplia programació de teatre i música per a totes les edats: amb les propostes de l’Auditori, del Cornellà Escena i del Teatre Familiar.
A més, també estem escalfant motors pel 15è. Festival Internacional de Pallassos, que farem a la ciutat del 23 al 28 d’octubre. Amb una programació de només una setmana, amb un pressupost ajustat, però amb la mateixa il•lusió i ganes de despertar els somriures, des d’una vessant més social i solidària. Amb propostes per a tothom, però sobretot per als més petits, amb les sessions escolars i amb moltes i divertides novetats.
Finalment, per als que gaudiu fent esport, aquest diumenge al matí, al voltant de l’Estadi Municipal, es farà una nova edició de la Cursa Popular, i ja són trenta-dos edicions, una proposta que des de fa uns anys també té una vessant solidària. I el barri Centre, a més, celebra les seves festes.