11 de gener del 2013

Cap de setmana de portes obertes

Demà i diumenge al matí tothom que vulgui podrà apropar-se al nou Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader i al Centre Cultural Sant Ildefons i gaudir de les diverses activitats que hem programat en unes jornades de portes obertes per conèixer les instal·lacions.
El Centre Cultural Sant Ildefons, està al carrer Almogàvers i significa un important salt qualitatiu per al barri,ja que té com a eix una nova biblioteca, que estic segur serà un referent i tindrà una gran repercusió en la vida cultural i social del barri. A Sant Ildefons van decidir fa uns anys fer una inversió important amb el Projecte de Remodelació Integral del barri, que ha supossat la renovació i millora de l'espai públic i també la reforma i creació de nous equipaments amb una important inversió. Així, hem sumat una nova escola bressol, el nou espai esportiu, la reforma de l'escola Alexandre Gal·lí, la del camp de futbol, i ara aquest nou Centre Cultural que arrodoneix una xarxa d'equipaments que permet millorar el benestar de les persones que hi viuen en ell.
També el Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader és un equipament que recuperem per donar un ampli ventall de possibilitats a tothom que vulgui fer esport saludable i gaudir durant tot l'any tant d'activitat aquàtiques com esportives de tota mena,i que actuarà en xarxa amb el Parc Esportiu. La ciutat suma i tots sumem amb ella. Ara toca gaudir, aprofitar i respectar tot el que hem aconseguit.