14 de juny del 2013

Bones vibracions

Amb el pronòstic de bon temps, encetem el cap de setmana amb bones vibracions. Els joves estan immersos en les propostes que els arriben de les Nits Insòmnia i que marca una fórmula d’oci divertida, saludable i gratificant amb opcions com ara un taller de cuina un de fotografia o aprendre escalada al parc de Can Mercader. Els amics de San Isidro Labrador tenen programades activitats per commemorar el seu divuitè aniversari i també avui a la biblioteca es farà la presentació del blog Flamencoteca, dins del programa del Festival Flamenco.
També l’esport està present els caps de setmana d’una forma o d’una altra, diumenge tenim la Festa de la bicicleta amb un recorregut per a tota la família que comença al Parc de Can Mercader i també es pot gaudir d’una visita guiada al riu, demà dissabte. A més, segueixen aquest mes les propostes de Vine a fer esport salut! amb activitats dirigides per monitors a espais públics de la ciutat.
En la varietat està el gust. Gaudiu de la ciutat i ompliu els vostres espais emocionals i d’oci; per això està el cap de setmana.