10 de gener del 2014

Tornada a la feina

Encetem el nou any i recuperem el pols de la ciutat després de les festes nadalenques. Ho fem amb força, amb esperit positiu i amb la voluntat i el desig  de que l’any que comença sigui menys complicat que el que deixem enrere. Un any en el que continuarem treballant per les persones, per trobar espais, solucions i noves formes de reinventar-nos,  per gaudir d’un projecte comú de ciutat que defensi el que tenim i la dignitat dels nostres ciutadans.
Dit això, i per mostrar un xic d’aquest dinamisme, recordar-vos que aquest mes celebrem el cinquè aniversari de la biblioteca Marta Mata, a la que l’any passat es va sumar la de Sant Ildefons. S’ha convertit en un espai de referència de la zona centre i concentra activitats per a totes les edats. Per commemorar l’aniversari es pot visitar una exposició fotogràfica del col·lectiu local Insight, entre d’altres activitats. Una altra mostra fotogràfica es pot veure aquests dies al Centre Cívic de Sant Ildefons, on de forma periòdica mostren el seu treball els alumnes del curs de fotografia, que fa més de 15 anys que funciona.
La represa de l’activitat es veu cada dia als nostres equipaments i també els caps de setmana amb propostes enfocades a les famílies, com les visites al Museu Palau Mercader. També s’inicia aquest mes la programació Vine a fer esport Salut!, que aquest trimestre inclou activitats a la piscina de Can Millars.