28 d’abril de 2014

Parlem d'educació i de formació

Les persones més properes a nosaltres poden ser alhora una veu experta i una veu de confiança, i ajudar-nos a entrar en més profunditat en qualsevol tema, perquè comparteixen amb nosaltres una realitat que és fonamental per comprendre el món que ens envolta.
Aquest és el fonament de Les Veus de Cornellà, una plataforma amb la qual volem que totes aquelles persones de Cornellà, que treballen per a la ciutat, comparteixin amb tothom, els seus coneixements, visions del món, experiències i propostes.
El cicle de conferències té demà la seva segona trobada, amb la professora Pura Fornals, que ha tingut un paper decisiu en la posada en marxa del Museu de Matemàtiques, i Rafael Sánchez Martín, entrenador que ha preparat a nombrosos atletes olímpics i internacionals absoluts. Parlaran sobre educació i formació, tema que és cabdal per a tots nosaltres, que és cabdal per a tota la societat.
Les Veus de Cornellà és un cicle de diàleg obert, en què hi sereu benvinguts tant per escoltar com per a intervenir, perquè vol subratllar la idea de proximitat i d’aportar experiències que tots podem conèixer. Serà al Parc Esportiu a les 19.30 hores.

Programació completa de Les Veus de Cornellà.