30 de maig del 2014

Els valors de l'esport

Dissabte el parc de Can Mercader tornarà a ser una gran festa esportiva amb la celebració de la Cloenda de l’Esport en Edat Escolar. Un programa en el que participen centenars de nens i nenes de la ciutat a través de les escoles i pel que comptem amb la complicitat de les entitats esportives de la ciutat.
A través de la participació en jocs i esports es fomenten estils de vida saludable i es treballen valors com la cooperació, la perseverança, la determinació o la solidaritat; constituint-se com a una eina important per a l'educació integral de la persona.
A Cornellà portem molts anys apostant per l'esport en totes les franges d’edat i per oferir unes instal•lacions esportives de qualitat per a la pràctica d'un gran nombre de modalitats esportives. Dissabte tenim per endavant una jornada lúdica i familiar per enfortir lligams, per a fomentar la convivència i per a gaudir, tot compartint els valors de l’esport.

Recordar que tenim en marxa també el programa Vine a fer esport Salut! amb propostes amb monitors a parcs i espais de la ciutat per a la pràctica esportiva. En aquest ambient esportiu, diumenge, al Museu Palau Mercader, s’inaugura una exposició per als amants del bàsquet, que fa un recorregut per l’evolució d’aquest esport a Catalunya.