19 de maig del 2014

Reconnecta't

Reconnecta’t. Aquest explícit títol és el nom del programa pel qual la Fundació el Llindar de Cornellà ha estat guardonada amb el segon premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia-La Pedrera. Un premi que reconeix el treball que la Fundació desenvolupa des de fa 10 anys, acollint i acompanyant a joves amb situacions molt greus d’abandonament escolar. Durant aquesta dècada han creat un ambient formatiu acollidor i d’esperança per a més de 2.600 persones joves. Els hi han donat oportunitats i la possibilitat de creure i crear un futur. Per aquestes qualitats també van ser reconeguts l’any passat amb el Premi d’Acció Cívica dels Premis Ciutat de Cornellà.

Des del seus inicis, la Fundació El Llindar ha mostrat aquesta especial sensibilitat social, amb professionals que han cregut en les persones,en la igualtat d’oportunitats, en la dignitat i en el valor de tenir objectius i perspectives. Potser a moltes d’aquestes persones les han rescatat d’un futur incert. I aquest és el valor del treball comunitari: oferir i buscar solucions sense fissures, sense subterfugis. Un petit gran grà de sorra i molt bona feina pel que han fet i pel que estic segur continuaran fent pel compromís, la il•lusió i l’empenta de la gent que ho lidera. Felicitats!.


I sota la mateixa perspectiva de reconnectar, us deixo un vídeo que vaig veure fa uns dies, per reflexionar i tenir en compte: Levanta la vista y apaga la pantalla