11 de juliol del 2014

La ciutat es belluga

Petits, joves, adults...per a tothom hi ha una bona opció d’oci, una alternativa de gaudir de la ciutat i de compartir espais i activitats. La ciutat es belluga, batega i es mostra viva i activa. Aquest cap de setmana tenim una nova mostra amb una agenda molt heterogènia. Les festes del barri Almeda comencen amb un mercat d’intercanvi i una bicicletada, i es perllongaran fins al proper cap de setmana amb propostes per a tots els públics organitzades per l’Associació de Veïns.
Podrem seguir els concerts de diferent format de les Nits d’Estiu, l’alternativa d’oci saludable per als joves amb les Nits Insòmnia i el Can Mercader Festival, la ludoteca d’Aigua al Museu Agbar, o les activitats formatives als centres cívics per a tothom que vulgui aprendre i divertir-se. Sense oblidar els escenaris d’exposicions i de difusió cultural.
Moltes vegades no som conscients de la gran diversitat i pluralitat de realitats que es viuen i es fan a la ciutat, aquesta riquesa i aquest patrimoni és el que hem de valorar,cuidar, mantenir i potenciar perquè forma part de la nostra cultura i de la nostra identitat. Som una ciutat gran, plural i amb un munt d’oportunitats, només hem de cercar el que més ens vingui de gust.