1 d’agost del 2014

Buen verano i fins setembre

En aquestes dates, el to vital reclama un recés per reposar forces i poder reincorporar-nos al setembre a ple rendiment. Serà moment llavors, com quan comença un nou curs escolar, d'engegar nous projectes i idees, però mentre arriba, els dies d'estiu, allunyats de la nostra activitat diària, ens permeten distanciar-nos i poder mirar-ho tot amb una perspectiva més assossegada i reflexiva.
Malgrat que l'activitat ciutadana es relenteix a l'agost, la major part dels serveis municipals segueixen actius i els que us quedeu per aquí, teniu un bon ventall de propostes per aprofitar l'estiu: les piscines descobertes o les biblioteques obertes a les tardes, les pistes de quatre escoles per fer esport( fins al 3 d'agost i després a partir del 18), gaudir dels parcs o del riu, entre d'altres.

Ya sabéis también que siempre propongo aprovechar la mayor disponibilidad de tiempo para leer, para disfrutar del placer de tener un libro en las manos, digital o de papel, y sumergirnos en multitud de historias o conocer diferentes realidades. Es momento de disfrutar de nuestras familias y dedicarles el tiempo y atención que la vorágine cotidiana nos impide el resto del año.
Para los que os marcháis unos días, recordad tomar medidas de seguridad antes de partir y tener precaución en los desplazamientos.
Bon estiu i fins el setembre!