5 de setembre del 2014

Millores a bon ritme al carrer de la Miranda

Acabat d'entrar el mes de setembre, una de les primeres preocupacions que m’he trobat és que tenim en marxa unes obres importants, al voltant sobretot del carrer de la Miranda. He aprofitat aquests primers dies per acostar-m’hi i observar sobre el terreny com anaven, i moltes persones que hi he trobat m’han preguntat per les obres, amb curiositat o amb preocupació. Els he explicat la situació, que van a bon ritme, i que estiguin tranquils, així com que era necessari modernitzar aquesta zona de la ciutat, en especial per la importància que té de cara al comerç local; són unes obres importants per posar-se al dia. És cert que és una inversió gran, però la podem tirar endavant amb el finançament de l’Àrea Metropolitana. Ara estem sent molt prudents en decidir a on cal fer les inversions, i precisament el pes en relació a la dotació comercial de la ciutat, amb els llocs de feina i impuls que genera, han fet que, valorant els beneficis i avantatges que reportarà a la zona, haguem decidit donar prioritat aquest projecte.

També vull dedicar unes línies a felicitar la UE Cornellà, que aquest dimecres va superar la primera ronda de la Copa del Rei. Una gran notícia per començar una temporada que suposa un gran repte per a l'entitat, que serà difícil, però que afronten amb moltíssima il·lusió.

I en essència, aquest ha estat el primer capítol d’aquesta tornada a l’activitat. Sortosament ha estat un mes d’agost sense incidents importants, ja ens hem posat a treballar i ara ens acostem a una tardor que es preveu complicada, per moltes circumstàncies, però bé, nosaltres ens centrarem en la ciutat, en el que cal millorar, en les problemàtiques de les persones que viuen aquí i que estan preocupades pel seu dia a dia, estem perfilant noves propostes per anar endavant.