26 de setembre del 2014

Tots i totes participem

Cap de setmana de festes, de convivència i de diversió. Al Parc de la Infanta timdrem una bona mostra de la vitalitat de l’associacionisme de la ciutat, amb la Trobada d’Entitats que arriba a la desena edició. Les associacions desenvolupen una tasca constant, diària, tot i que discreta; conèixer la seva activitat és conèixer una mica més qui som nosaltres, perquè han ajudat a construir el nostre entorn, la nostra ciutat, el lloc a on pertanyem. I especialment, vull valorar el paper de l’Agrupació Cultural Fontsanta-Fatjó Can Suris en l’organització, fent-la possible i arribant avui a les deu edicions.
Comparteix espai amb la Fira de la Solidaritat, un espai en què un bon grup d’entitats la ciutat expliquen la col•laboració que des de Cornellà donem a projectes de Cooperació arreu del món, acompanyada de jocs, tallers, els tastets solidaris que coordinen des del restaurant El Diván de los Sentidos... Aquest any, la Fira se centra en temes de salut, salut que en molt països és pràcticament un luxe, i han fet una crida per portar-hi ulleres velles que ja no utilitzem, i que poden tenir nous beneficiaris amb l’ajuda d’algunes ONG.
Recordeu també que el barri del Pedró ens convida durant tot el cap de setmana a les seves festes, fent-les un espai de convivència, de reivindicació col•lectiva i sobretot de trobada, de protagonisme de les persones i de les entitats que hi donen vida.