7 de novembre del 2014

Trenta anys de còmics a la ciutat

Durant tot aquest mes, tenim una cita amb el còmic, i amb un esment especial, el 30è aniversari del Concurs de Còmics i de la Mostra de Còmic. El Castell acull avui al vespre el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició central, la que recull les millors obres presentades, al costat de l’homenatge a Ivà que cada any creix amb l’aportació d’un nou historietista professional escollit per votació popular: el 2014, ha estat Paco Roca.
Al llarg d’aquests trenta anys, alguns autors que avui estan en publicacions molt representatives, van començar portant els seus primers treballs al concurs, que sempre s’ha distingit per dirigir-se especialment als qui donen els seus primers passos en el món de la creació. Potser últimament, els joves ja creixen envoltats de tecnologia, d’ordinadors, tablets i mòbils, però qui té esperit creatiu continua trobant el millor repte en enfrontar-se a una làmina en blanc, escriure, dibuixar, construir històries i bolcar-hi les seves idees.
Aprofiteu aquesta exposició, així com totes les altres i les activitats qui s’organitzen per fer de Cornellà, un cop més, la ciutat dels còmics.