20 de juliol del 2015

Consell de Ciutat

El mes de gener de 2013 es va constituir per primer cop el Consell de Ciutat, com a màxim òrgan de participació ciutadana a Cornellà, amb una composició de diferents sectors i sensibilitats, des d'entitats i grups organitzats, fins a ciutadans i ciutadanes que de forma voluntària i compromesa volien participar en aquest espai de debat, de diàleg i de propostes.
Una de les grans novetats d’aquest Consell, ha estat precisament la possibilitat que qualsevol persona a nivell individual hi ha pogut estar present. És una garantia per disposar de més pluralitat d’idees i pensaments dins del Consell. L’any 2012 es va fer la primera convocatòria per cobrir les cinc vocalies destinades exclusivament a persones de la ciutat que hi volguessin ser, places que es van determinar per sorteig públic entre totes les peticions presentades.
Ara toca renovar els membres del Consell de Ciutat, i ja s’ha realitzat la convocatòria perquè les persones interessades facin la seva petició, només cal presentar un formulari al Registre de l’Ajuntament, del 15 de juliol al 15 de setembre.

Informació sobre el funcionament i activitats del Consell
Bases de la convocatòria

Us encoratjo perquè, si voleu participar en la transformació de la nostra ciutat, teniu temps, voluntat, idees i si voleu posar el vostre gra de sorra, ara teniu un espai per poder-ho fer, una nova oportunitat per ser-hi present.
Vull aprofitar aquestes línies també per agrair de forma pública la participació i implicació de totes les persones que han estat presents en el primer Consell de Ciutat, sumant idees per abordar projectes i programes per Cornellà, i també gestionar propostes com el “Cornellà Valors”, que ja té un lloc dins de les activitats i accions de la nostra ciutat.