21 de setembre del 2015

Inici de curs

L’agenda de la ciutat s’omple a partir de setembre amb l’inici d’un nou curs acadèmic i laboral. Comencem amb energies renovades i amb el cap en continuar el camí engegat per fer costat a les famílies de Cornellà. Per a les que es troben en una situació crítica seguim treballant per reforçar estructures socials amb iniciatives com el Fons Social d’Habitatge, a través del qual ja hem posat en marxa pisos de lloguer social, amb el Fons d’Ajuts per a Universitaris, el manteniment dels plans d’ocupació local o recolzant iniciatives com ara el Menjar Futur, impulsada per la Fundació el Llindar i que ens ha portat a crear una parada al mercat Centre amb menús solidaris a preus baixos, els beneficis dels quals es destinaran a oferir àpats a persones vulnerables.

En paral•lel, tenim en aquest moments en plena efervescència les activitats de matriculacions en els tallers i cursos de formació dels centres cívics de la ciutat, amb una cinquantena de propostes; les prop de 200 iniciatives del programa Vine a fer Esport Salut!; la Universitat de la gent gran, les escoles de música, d’adults, d’idiomes....; a més de totes les activitats culturals i de lleure.
Comencem un nou curs perquè ningú es quedi enrere, per afavorir a les famílies de Cornellà i per avançar en igualtat i progrés social, aquest és el nostre full de ruta.