18 de setembre del 2015

Tornada amb les eleccions ben a la vora

Hem deixat ja enrere les vacances i la relaxació de l’estiu. Espero que us hagin resultat profitoses. A l’Ajuntament hem reprès l’activitat treballant en noves propostes de futur, posant en marxa les idees plantejades al principi d’aquest mandat que tot just acabem de començar. Ja abans de l’estiu vam tenir una reunió àmplia amb entitats i altres agents socials per parlar els punts més destacats del que serà el pla d’acció municipal, o l’acord social.
Tot i això, hi ha un rerefons d’impàs. Aquest final d’any és especial perquè hi haurà dues convocatòries electorals molt importants, les del 27-S i les generals, que seran molt probablement el mes de desembre. I són importants als efectes de la gestió de l’Ajuntament de Cornellà durant aquest mandat que hem començat, perquè és rellevant saber amb quins suports podrem comptar, o bé, si com ha passat en els darrers anys, haurem de confiar només en els nostres propis recursos.
Les eleccions sempre són importants per decidir el nostre futur, però també és evident que aquestes tenen especial importància. No només pel context polític català, en el context internacional encara més, ja que hem d’intentar superar el discurs de l’austeritat que domina la política europea. I tot plegat, com ja he dit, és especialment rellevant per poder encaminar la gestió i les polítiques de ciutat.