6 de novembre del 2015

Cornellà, ciutat del còmic

Llapis, paper i imaginació són els ingredients bàsics de les vinyetes i l’art del còmic, del qual podrem gaudir a la ciutat durant tot el mes de novembre de la mà de la 31ª edició de la Mostra del Còmic. Aquesta tarda, al Castell, farem el lliurament dels premis als guanyadors i finalistes del Concurs, que té ressò nacional i que compta amb un important nombre de participants.

Però a més del reconeixement als joves talents, la Mostra és un marc ampli de participació ciutadana, amb més d’una trentena d’activitats a diferents espais públics, amb tallers, exposicions o xerrades amb autors. Treballem amb els instituts, escoles i els centres de joves, tot fomentant aquest tipus de manifestació artística, apostant per tant per la cultura des d’un format proper per a diferents generacions.
El còmic viu en aquest temps un moment dolç amb noves formes d’expressió i creació però amb el denominador comú de reivindicar-se com a novel•la gràfica. Tenim per endavant tot un mes per recórrer la ciutat i gaudir del món de les vinyetes en diferents formats i manifestacions.