11 de desembre del 2015

Per començar a gaudir de les festes, la Fira de Santa Llúcia

Diumenge estrenarem una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, aquesta iniciativa que va sorgir de la ciutat i que ja és habitual que creï una gran expectació, portant l’ambient nadalenc, les parades tradicionals, i acompanyada d’actuacions de diverses entitats, al barri Centre. Activitat que, juntament amb moltes d’altres, ens diuen que ja som molt a prop del Nadal, del Cap d’Any, dels Reis, i de tot el que aquestes festivitats comporten: pessebres, com el que ja està col•locat des de dijous a la plaça de l’Església, el més modern de la plaça de Catalunya, els concerts especials que realitzen les corals i diferents entitats, o la Mostra de Pintors, que arriba aquest any a la desena edició, i que ja es pot visitar, fins al 24 de gener, promocions dels comerços, properament la Fira Infantil, etc.
Crec que també és bona idea recordar que aquesta època de bons desitjos també ha de ser un moment per parar atenció als altres, ser solidaris, i valorar esforços que neixen de la ciutadania, com és la Botiga Solidària, o les recollides de joguines com la que es farà durant la pròpia Fira de Santa Llúcia, entre d'altres.
Tot i l’ambient que les envolta, a vegades una mica accelerat, el sentit d’aquestes festes ha de continuar sent per sobre de tot un espai per compartir en família, per a uns dies de descans i, sobretot, per gaudir cadascú en l’ambient que es trobi més còmode. Per tant, gaudiu-ne.

Activitats de Nadal i Reis 2015/2016