4 de desembre del 2015

Espais de Trobada i temps de descans

Els primers dies de desembre ens marquen l’inici d’un nou Nadal que s’apropa i que ja comencem a veure i a viure. Dimarts es van encendre les llums nadalenques als carrers de la ciutat i ahir vam presentar un nou conte de la Nit de Reis 2016, que tindran tots els nens i nenes d’infantil i primària de la ciutat i que, com sempre, des de fa ja trenta-dos anys, té l’objectiu de despertar entre els més petits l’hàbit de la lectura.

Entrem doncs en uns dies de compres, de fires i d’activitats culturals i socials vinculades a les festes nadalenques. A la nostra ciutat comptem amb un comerç de proximitat divers, variat i amb tradició que ens ofereix de tot, a bon preu, amb un tracte personalitzat i amb garanties de qualitat. Són dies de consum, però hem de tractar que sigui un consum responsable i tenint en compte les necessitats reals.
Comencem un cap de setmana llarg i que, abans d’endinsar-nos de ple en l’activitat nadalenca, ens ofereix l’oportunitat de compartir-lo amb la família, de generar espais de trobada i temps de descans que sempre són benvinguts. Bon cap de setmana!