3 de juny del 2016

Felicitats!

Estem d’aniversaris, de celebracions i commemoracions a Cornellà. Els esplais Club Infantil Juvenil SanFeliu Sant Ildefons, el Centre d’Esplai Juvenil La Gavina i el Centre Infantil i Juvenil Mowgli fan anys. Els dos primers van crear-se fa 40 anys, mentre que el Mowgli celebra el seu 45è. aniversari. Són quatre dècades treballant pels joves i els infants de la ciutat, oferint opcions de lleure i d’oci, treballant i compartint valors amb diferents generacions. Tothom que ha viscut de prop una experiència amb ells té bons records, de compartir experiències i activitats i de fer amistats en una etapa molt important de la vida.

Xerrades, festes, tallers, molt optimisme i bon ambient es respira a totes tres entitats que de diverses maneres han volgut celebrar aquestes dates i compartir-les amb totes les persones (famílies, monitors, socis...) que han estat a prop d’ells. Felicitats a totes tres per la feina feta i per tot el que han aportat i aporten a la ciutat.

També estan d’aniversari dos instituts de referència a la ciutat: el Francesc Macià i l’Esteve Terradas. El primer, que porta ja mig segle al servei de l’educació a la ciutat, és un centre pioner i innovador amb un equip docent i directiu que dóna protagonisme a una educació sense fronteres i que impulsa iniciatives que són referents.

L’institut Esteve Terradas, en fa 40 anys. Molta història, molta vida i una educació i formació que és un model d’excel•lència educativa a Catalunya en la formació professional, amb un ambiciós projecte per endavant que tenim el privilegi de tenir a la nostra ciutat. Els seus cicles formatius són de qualitat contrastada i són reconeguts en el món educatiu i empresarial amb convenis i quotes d’inserció laboral molt elevades.

I per acabar, els Castellers que aquest any commemoren el seu 25è. aniversari i ho celebren amb diferents activitats obertes a la ciutadania.

Vull felicitar-los a tots i donar-los l’enhorabona pel servei i la important tasca que han desenvolupat i desenvolupen a Cornellà.