1 de juliol del 2016

Ple estiu

Comença el mes de juliol i amb ell una nova programació de les Nits d’Estiu, propostes eminentment musicals per a les nits d’aquest mes, amb concerts totalment gratuïts, que portem fent des de fa prop de vint anys i que té com a objectiu oferir un programa musical de qualitat a espais públics de la ciutat perquè tothom en pugui gaudir. Com cada any, els escenaris principals seran el parc de Can Mercader i el Castell, que ja s’estrenen aquest cap de setmana amb concerts de rock i músiques tradicionals respectivament.
A més, també tenim altres activitats culturals com ara el festival de cinema B-Retina que celebra la seva segona edició i que es podrà veure avui i demà a l’Auditori de Sant Ildefons; la celebració del solstici d’estiu, amb els Diables de Cornellà, sota el pont del viaducte, dissabte a les 23.00h. I els amics de la Hermandad del Rocío de Cornellà fan la tradicional Romería pels carrers de la ciutat i activitats al parc de Can Mercader.

Els carrers, places i parcs de la ciutat es revifen a l’estiu, amb gent amunt i avall amb ganes d’aprofitar el bon temps. Intentem que hi hagi un espai o un lloc de trobada adient per a tothom(les pistes esportives, les places,les piscines, els parcs, les biblioteques, les terrasses...)per gaudir amb respecte i civisme d’una ciutat plena de vida.